Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 28 May 2011

Binatang Pelik

Korang mesti xpnh tgk binatang² ni kan? Kecohabes pon xpnh tgk jgk binatang pelik² ni.. Susah nk jmpe woo. Ni ade skit gmbar yg Kecohabes nk share dgn korang.. (20 gambar)




Wardina Blushing

Kekekeke.. tebal muke Wardina ye... tu la,excited sgt.. smpai salah sebut tu.. kesian Wardina.. xpe, atleast ramai la yg tolong gelak...kih3.. Enjoy!





Friday, 27 May 2011

Awek cun giler

Kecohabes xda ape nak tulis arini(otak tepu)..Cume nk share je vid ni.. Sure korang xjemu tgk awek nih.. Korang tgk le pepuas video ni ek.. tgk smpai lebam.. layannnnzz pepuas smpai koma! (Video kat dalam)


Amazing Billboard

Sorry sbb Kecohabes lmbt update arini.. maklum la bz keje..keke~ tp xpe, Kecohabes akan try update sekurang² nye 1 entry sehari. Kali ni Kecohabes nk share Billboard² yg menarik yg ada kt dunia nih.. Korg taw ke billboard tu ape? Kalo xtaw, Kecohabes xplain la sikit ek.. Billboard ni papan eklan yg beso gajah tu, slalu ad kt tepi highway, kt bgunan besa² tu.. Kalo nk senang tgk, mmg kt tepi highway la. Papepon, layan la pic² tu.. mmg amazinggg! Kecohabes pon xterpikir nk design smpai camtu..hahaha! Enjoy! (10 gambar)


Thursday, 26 May 2011

Basikal masa depan

Memang terbaik sungguh design2 basikal nih.. Rekabentuk yang futuristik sungguh.. Seswai utk masa depan.. Siap beskal xyah pakai rim lg.. leh masuk je tgh2 tayar tu..hahaha~ Ntah bape la harga beskal ni ek kalo die kuar nanti.. Papepon Enjoy! (9 gambar)


Cadar katil yg kreatif

Cadar katil kita ni kadang² main peranan jgk bile nk tido. Org kate die bleh kasi feel kalo cadar tu kite suka cadar tu. Kecohabes nk share gambar² cadar yg kreatif tahap gaban yang korang pon sure xterpikir nk design camtu.. papepon Enjoy! (7 gambar)

Heaven VS Hell

Wednesday, 25 May 2011

Concept Line Phone

Kebiasaannya kita slalu perlekehkan handphone² dari China kan? Korg cakap handphone ciplak la.. byk function xrunning la,mcm2 la korg kutuk.. Tp kali ni Handphone brand China da kuarkan handphone tergempak diorg. Kalo korang tgk handphone ni, mesti ramai yg terpikat punya la..Handphone ni adalah handphone konsep dari China yg telah menang award Piala 2010 Furong “Digital Product and Service Design Competition”. Rase2 korang la kan, bleh ke handphone ni celen Iphone?Pengguna Iphone jgn marah2 ekk... Layan video kat bwh... Enjoy!


15 jalan raya tercantik di dunia

Pasti korang terpegun tgk jalan2 ni... mmg superb la..ade yang cantik gile..ada lak yg bahaya tahap cipan.. ni antara jalan2 yg tercantik kat dunia. mmg xdpt la ye kt Malaysia nih. Jalan kat Malaysia ni mana lawa sgt mcm jalan² yang Kecohabes nk tunjuk nih.ape² pon Enjoy! (20 gambar)



15. The Overseas Florida Highway - Florida Keys

Strange Human Manipulation

Arini Kecohabes nk share gambar² strange human manipulation. Gempak gile sape yang buat ni.. Sangat² kreatif.. Kecohabes pon xterpikir nk buat mcm ni.. Pasal Kecohabes mmg xreti..hahahaha! Papepon, Enjoy! (10 gambar)


10 Masjid terbesar di dunia

Slalu Kecohabes share benda pelik² je..arini nk share yg masjid la pulak...ni antara list2 10 masjid yg terbesar kat dunia nih... xdpt pegi masjid nih, dpt tgk pon jadi la kan? Enjoy!

1. Masjid Al-Haram

2. Masjid Al-Nabawi

Tuesday, 24 May 2011

Lelaki VS Perempuan..

Agak2 korang, mane lg bagus?lelaki ke pompuan?kalo yang lelaki tu sure la ckp laki ye x? Yg pompuan pon sama, sokong pompuan.. Tp xpe..kat sini Kecohabes nk bagi bukti yg lelaki lg best dari pompuan..(maklumlah Kecohabes kan laki..hahahaha!) So, pompuan2 sekalian, jgnlah marah pulak yea..mmg terbukti da ni laki lg best and simple dlm ape2 pon...xmcm pompuan kan??hehe! pegi memane pon senang hati..tol x?? hahaha.. Laki2 kan ensem2 sumenye..awww! Enjoy! (6 gambar)

Keta Porche yang sempoi

Korang ni mesti ade keta yg korang idam2kan, tol x? sama la mcm Kecohabes nih...tp ntah bila nk dpt yer x..keta mahal mana la mampu..maklum la Kecohabes ni high taste jgk..hahaha! Kat sini Kecohabes nk bg tips camne nk dpt keta mahal tp dgn harga murah..tp kene ade usaha la mcm dlm gambar yg Kecohabes nk tnjuk nih... Enjoy! (15 gambar)


Monday, 23 May 2011

Jay Z terkantoi la pulak...

Lawak btol bila Jay Z ni xreti nk cover *tettttt* nih..terang2 kantoi..hahaha..! kepada pompuan2 sekalian, jgn tenung lama2 plak..xelok! kang jd len plak kang.... hahahahaha... Enjoy!


Teknik-teknik Sunburn

Korg semua penah g pantai? sure penah kan? kalo penah, penah x try sunburn? kat sini Kecohabes nk kasi tips cara-cara terbaik nak buat teknik sunburn versi Forever Alone..nanti bila dah cube n then ad orang marah, Kecohabes xcampur.. hahahaha~! enjoy! (6 gambar)


Bila budak sekolah terlebih bijak

Kecohabes tabik spring sbb hebat betol pemikiran budak2 sekolah ni...hahaha..sapela yg ajar dorg ni smpai terlalu expert pikir camtu kan?? enjoy~! (1 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)