Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Friday, 21 October 2011

10 beg tangan termahal di dunia

Gambar di bawah ni adalah antara 10 beg tangan termahal di dunia. Bagi kaum wanita, tengoklah sepuas-puasnya..Kalau bf korang kaya raya, mintaklah dorg belikan 1..hehehe!Enjoy! (10 gambar)


1. The Hermes Birkin ($1.9million)

Rumah Flintstones

Kecohabes ingat rumah tu sekadar dalam kartun je rupanya rumah tu memang betul2 wujud. Sanggup ye dorg duk uma camtu..Sempit je Kecohabes tengok..Tapi rumah tu ada elektrik..boleh la kalau nak tengok TV..hehe Korang tengokla gambar kat bawah yang Kecohabes kongsi nih. (10 gambar)


Thursday, 20 October 2011

Telur yang lawak

Pelbagai gambar-gambar unik dan pelik diinspirasikan dari telur. Macam-macam idea mat saleh ni ek..Telur pon jadi..haha!Layankan jek.. (14 gambar)


Wednesday, 19 October 2011

Inspirasi dari Iphone

Sekarang ni kecoh pasal iphone.. lagi2 iphone 4s yang baru keluar.. Kat bawah ni macam2 produk yang diinspirasikan dari iphone.. bagi pengguna iphone, bolehlah tengok gambar kat bawah.. Yang bukan pengguna iphone, boleh jgk tengok..hehe!Enjoy!(10 gambar)

Kereta limo yang mewah!

 Bagi sesiapa yang mampu, bolehlah beli limo macam dalam gambar ni.. Korang tengok la sendiri, dalam kereta da macam pub dah.... Sangat cool kereta tu..lagi2 yang no last..haha!Macam mana la dia nak amik selekoh ek.. Korang decide la sendiri yang mana 1 korang nak..Layan! (24 gambar)

Tuesday, 18 October 2011

Seni debu

Cam pelik je title tu kan?Tapi nak buat cemana, kalau dalam english, sedap la bunyi dia..hehe! Korang mesti pernah buat macam ni, kalau bukan debu, mesti time cermin kereta berembun. mesti korang conteng2 kat cermin tu..Cuba korang tiru macam gambar kat bawah nih.. mmg kreatif giler! Nampak real dah diorg buat..huhu! Korang try la..bkn stakat tulis i love you je kat cermin tu..kekeke!Layan! (12 gambar)


Monday, 17 October 2011

Aksi-aksi di pantai part 2 (oversea)

Sebelum ni Kecohabes pernah kongsi gambar aksi-aksi orang ramai di pantai.. kat oversea ye..bukan kat dalam Malaysia..kalau korang belum tengok, korang boleh klik kat sini. Gambar di bawah ni adalah sambungan aksi-aksi kat pantai part 2.. korang tengok ragam dorang ni..macam2 ada..mana yang ada pelik2 tu, wat tak tau jela ek..hehe! Enjoy! (16 gambar)

Iklan bas yang cool!

Sorry tak update 2 hari nih..BZ la..Tapi arini Kecohabes akan update macam biasa ek..Btw, selalunya di bas-bas di Malaysia adalah biasa sahaja, jarang terdapat maksud tersirat. Tetapi kalau korang tengok iklan-iklan bas di luar negara, pelbagai iklan yang kreatif dapat kita lihat. Kalau korang tak percaya, korang boleh tengok kat bawah ni. Memang kreatif la designer tuh.. (25 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)