Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 1 October 2011

Gambar yang unik!

Koleksi gambar-gambar yang unik dan pelik.. Tapi takda lah pelik sangat..hehe! (11 gambar)


Friday, 30 September 2011

Arshavin berbangsa melayu?

Korang kenal tak Arshavin ni siapa? Kalo korang tak kenal, Kecohabes share sket info.. Arshavin ni salah seorang pemain Arsenal. Mesti korang pelik tengok tajuk tu kan? Tapi Kecohabes ada bukti yang Arshavin ni berbangsa melayu.. Siap surat beranak lagi Kecohabes kasi..Korang usha la gambar nih kalo tak caya.. (2 gambar)


Manusia halimunan

Liu Bolin, salah seorang artis yang tekenal yang mengecat diri sendiri supaya  seaakan-akan sama dengan pemandangan di sekelilingnya. Beliau menggabungkan keadaan alam sekitar dan menjadikan satu ilusi yang mengagumkan. Korang boleh lihat sendiri hasil kerja beliau di bawah. (18 gambar)


Thursday, 29 September 2011

Inspirasi keyboard

Pelbagai benda yang berinspirasikan dari keyboard. Memang kreatif sungguh sape yang design tuh. Dari keyboard je da boleh buat macam2. Korang tengoklah sendiri. (14 gambar)

Teknik menangkap gambar passport

Dari korang membazir duit pegi kedai untuk tangkap gambar passport, baik korang tangkap sendiri. korang kan ada kamera, betul tak? Kat bawah ni Kecohabes kasi tips macam mana nak tangkap gambar passport korang sendiri..cubalah!


Kereta mewah di dunia

Bila sebut je kereta mewah, mesti korang terfikir kereta ferrari, bugatti veyron, lamborghini, dan macam2 lagi la.. Tapi Kecohabes bukan nak tunjuk kereta tu, Tapi kereta mewah yang lain. nak taw kereta apa, korang kena la tengok gambar kat bawah ni sampai habis ek.. Jangan menyesal plak bila tak tengok. (12 gambar)


Wednesday, 28 September 2011

Result SPM 20A

Terbaiklah tuan empunya result nih.. Macam manalah cara dia belajar ek..Kalo korang la kan, nak tak dapat result macam gambar kat bawah nih?

(gambar yang lebih besar berada di dalam)

Wordless Wednesday (Casio yang Fail!)

Korang mesti penah dgr kalkulator jenama Casio, kan? Tak sangka pulak brand ni pon fail.. Tak caya, jom la kita tgk..hehe! (2 gambar)


Wordless Wednesday (Awek ketak2)


Monday, 26 September 2011

Awek berjemur!

Jomla kita berjemur kalo korang nak cantikkan kulit korang macam gambar kat bawah nih.. Tengok sampai lebam ek..banyak nih..bkn awek je ek..lelaki pon ada jgk..hehe! (11 gambar)

Pagar rumah yang pelik

Antara gambar2 pagar rumah yang pelik dan unik. Tapi ada jugak yang kreatif. Korang usha la gambar2 kat bawah nih ek.. Mana taw nanti jadi ilham korang nak buat pagar rumah sendiri plak..(19 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)