Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 25 June 2011

Menara condong ketiga

Mungkinkah ini merupakan menara condong ketiga? Jawapannya tentulah tidak.. Bangunan ni bknlah menara tetapi bangunan lama yang hendak dirobohkan. Bangunan ini hendak dirobohkan dgn menggunakan teknik letupan tetapi berlakunya kesilapan, maka terjadilah bangunan senget nih..hahaha! senget betul.. kalah dah menara condong kat T.Intan. Bangunan ni terletak di Liuzhou, Guangxi, China. Mcm² hal lah berlaku kat China ni kan..hehehe! Enjoy! (3 gambar)

Kecohabes templates

Sorry la arini Kecohabes kaco korg.. Kecohabes nk mintak pendapat korg suma, templates yang mana korang rasa sempoi n lebih kemas? Sama ada template lama ataupun template yang baru ni.. Kat bawah ni Kecohabes da letak design² tersebut, mintak korg pilih salah satu yea.. Thanks :)


Design 1 (Lama)



Design 2 (Baru)




KFC punya awek

Seperti yg kita tahu, KFC dan Kolonel Sanders logo nih adalah restoran makanan segera (Fast food). Kolonel Sanders tu adalah pengasas restoran KFC ni. Jadi, logo tersebut adalah muka pengasas KFC tersebut. Tetapi di negara China, ada 1 syarikat nih mirip KFC tetapi menggunakan logo wanita. Penggunaan warna korporat, hampir sama dgn KFC iaitu merah da putih, cuma logonya bertukar kepada wanita.. Syarikat tu telah wujud sejak tahun 2007 lagi. Tetapi di China, ia tidak melanggar undang², oleh sebab itu banyak barang² di sana telah di tiru sehabis baik..hahaha!! Boleh x Kecohabes anggap dia awek Kolonel Sanders?hahaha!! Enjoy!



Friday, 24 June 2011

Tugu yang lucah

Kalo tulis lucah ye, mesti ramai nk klik.huhu! Tp ni bkn manusia yg lucah, ni tugu yg lucah.. Cemana la bleh lepas nk buat ek..Kalo korg tgk suma tugu² tu, mmg pelik dan lucah sungguh..mmg xseswai utk kanak² tgk.. Tp xpe, tugu tu xda kt Malaysia.. sume kat luar Malaysia.. kat Malaysia tugu xlucah.. Tugu Negara kan segak, macho gitu..hahahaha! Enjoy! (11 gambar)


Artis wanita berbulu (ini bukan lucah)

Disebabkan waktu tghr  laki² akan pegi solat jumaat, so Kecohabes buat entri tuk wanita jela..hahaha! laki² yg mrh.. Kecohabes nk shares gambar² selebriti wanita dgn bulu²nya...Tp jgn riso, sume selebriti oversea je.. dan entri ni bukan lucah ok... Kalo korg tgk sendiri, korg taw la kenapa..Kepada pompuan sekalian, selamat enjoy dgn gambar² ni yea.. jgn marah.. hahahaha! Enjoy!


Paris Hilton

Thursday, 23 June 2011

Jambatan gantung merbahaya

Arini Kecohabes nak kongsi informasi berkenaan jambatang gantung di Pakistan. Jambatan gantung ini di terletakdi Tasik Borit, Pakistan. Jambatan ini dikenali diseluruh dunia kerana ia merupakan jambatan gantung yang amat berbahaya. Kalo kita lihat jambatan tu, ia sangatlah sempit da uzur. Walaubagaimanapun, warga tempatan di sekitar itu tetap menggunakan jambatan tersebut kerana ia adalah satu-satunya jalan untuk mereka pergi ke bandar di Pakistan. Korg tgk la sendiri rupa jambatan tu.. Kecohabes pon xberani nak lalu.. Antara hidup dan mati woo kalo lalu situ.... (7 gambar)



Awek comel disisi

Bila lelaki xbape nk hensem bergambar dgn awek yg cun, cantik, lawa, camnilah jadinya.. Malu² je lelaki tu kan? Maklumlah, awek cun kt sblah dia.hehe~! Mungkin yg lelaki ni sedar sape dorg kot..kekekekeke~! Dorg xpadan dgn awek² cun nih.. xpon awek² tu  garang sgt xkasi sentuh..hahaha! korg pikirlah sndr yea.. Enjoy! (11 gambar)

Wednesday, 22 June 2011

China yang sesak

Korg patut bersyukur, kesesakan kt Malaysia ni boleh dikatakan terkawal dan jauh bezanya dari negara² membangun yang lain.. Kali ni Kecohabes kongsi dgn korg kepadatan negara China.. korg tgk la sndr betapa sesaknya negara dorg..lagi² kalau ade event..pergh! xbernafas la korg rasenye.. Kecohabes ckp byk pon xgune, korg tgk la sndr.. Enjoy!


Lagi gambar di dalam

Video Youtube paling lama

Korg mesti xcaya kan? xpe, Kecohabes kasi link video tu jap lg..korg tgk la pepuas smpai lebam.. tu pon kalo korg rajin la.. Xsangka lame gile video tu.. zzzzzz!! Kecohabes just terpikir, bape lama masa yg diambil oleh uploader tu utk upload video tu?? xpenat ke dia tggu smpai abes?? Mcm2 benda pelik kt dunia ni kan..hahaha! Enjoy!

Tuesday, 21 June 2011

Tempat tidur wanita


Wah, kalo Kecohabes post je entry pasal wanita, mesti kaum laki2 yg nk masuk nih..kan?kan? :P xpe2..Kecohabes xhalang korg nk tgk..mai la tgk..hehe~!! Buat kaum wanita, cantik tempat tdo korg.. Kecohabes puji nih... :P korg tgk la sndr yea tempat tido nih..terbest dlm dunia..hahahaha! Enjoy!



Kosmo fail!

Slalu sgt KOSMO ni taip salah.. tp kali ni mmg Kecohabes nk pos jgk sbb very² bad mistake.. kalo korg tgk sndr, korg mesti gelak pnye.. Kecohabes sertakan gambar kt bawah nih..korg tgk la sndr.. Kalo korg rajin, korg tgkla kt web KOSMO tu..Arini pnye on9 paper. 21/6/2011..Kalo dorg xtuka lg la. huhuh! Kepada KOSMO, kot ye pon korg kene update hari2, relax la der..type le btol2.. xkan la xkenal kot tempat tu.. lolx! Enjoy!

Monday, 20 June 2011

Muka selebriti dulu & sekarang (Oversea)

Kalo korg nak taw xsemua selebriti dari muda tu die da comel n hensem²... ade yg muke xcun lgsg tp pas jadi artis baru la cun..huhu~! Kalo korg xcaya, korg tgk la gambar bawah nih.. different gile muke dorg muda²/kanak² n muke skrg..Enjoy! (23 gambar)

George Clooney


Charlize Theron

Parkour motion

Parkour motion dari Noel Lee.Sangat menarik n kreatif!! Penuh kesabaran nk buat motion camnih.. Kecohabes pon xmampu wat camnih..Giler pening kpala kot kalo nk wat tuh..drawing lg,nk matching lipatan kertas tu lg..zzzzz! sapa yg sabar gile2,bleh la try ek.. korg tgk la sendiri betapa kreatif n sabarnye Noel Lee utk siapkan motion nih.. Thumb up! Korg tgk la video tu sndr ek.. Enjoy!


Bmw M5 vs Lamborghini Murcielago di Sepang

Kejadian ni baru je berlaku petang semalam di Sepang. Citanye camnih, BMW tu kt dpn, Lamborghini tu laju la sgt, bmw tu brake mengejut then die pon cium punggung(ayat manis sket) BMW pastu langgar divider tepi.. dua2 terbabas..(bace bdk2 cita kt forum) tp korg tgk la keta Lamborghini tu cemana.. Totally lost.. Kesian owner Lamborghini tuh.. dgr cita, owner dia xapa2.. cume keta Lamborghini die tu la sudah diapa²kan..fufufufufu! Kecohabes xnak ckp banyak2, korg tgk la sendiri ek gambar kt bwh..(11 gambar)



Sunday, 19 June 2011

Chimelong Roller coaster

Chimelong paradise merupakan taman hiburan yang utama di Guangzhou, Guangdong, China. Ia dibuka pada 16 April 2006 adalah taman hiburan yg terbesar kat China. Kat sini terdapat 1 rollercoaster yang dibina dengan ketinggian 61m tinggi iaitu lebih kurang 200kaki dan boleh mencapai kelajuan maksimum sehingga 105 km sejam (65mph). Kecohabes sertakan gambar dan video skali.. Agak² korang, brani ke nk naik roller coaster nih?hehehe! Enjoy! (6 gambar)




Puting beliung di Pulau Setindan

Kecohabes xsangka Malaysia pon kene jgk puting beliung.. Kejadian ni berlaku smlm kul 3.30ptg kt Pulau Setindan, Mersing. Kejadian tersebut memusnahkan bot-bot nelayan di sekitar itu dan juga bumbung² gerai makan.. Takut Kecohabes sbb kt Malaysia pon da ade camni.. harap xda ape2 la ea.. Kecohabes sertakan video skali kt bawah nih..
















Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)