Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 17 September 2011

Wanita bersalin (18sx)

Korang mesti tak pernah tengok bagaimana situasi semasa wanita tengah bersalin.Kali ni Kecohabes nak kongsi dengan korang video semasa wanita tengah bersalin. Maaflah kalau ada lucah sikit.. Tapi benda ni pun ilmu jugak kan?Bagi kaum lelaki, nanti mudah la sikit korang bila isteri korang nak bersalin nanti. Fokus betul2 ek..cewahh! Layan! (Video)

Ops..bukan gambar ni ek.. Sekadar hiasan..hahah!

Wanita berbulu lebat

Saja je tajuk entri kasi gempak sket..Korang tgk la lengan die..fuh! banyak gila bulu.. Bulu kat tangan ek..bukan bulu yang lain..hehehe! Thank le korang sbb sudi tengok..heh! ^__^


Sebelum dan Selepas (Rumah murah)

Kalau korang nak buat rumah nanti, pastikan korang menggunakan material yang betul. Dan jangan kedekut nak beli material yang berkualiti..kalau tak nanti jadi macam gambar di bawah ni pulak.. (4 gambar)

Friday, 16 September 2011

Iklan yang fail

Kecohabes tak nak taip panjang2.. Korang mesti dapat cam apa yang fail kat gambar kat bawah nih..Memang lawak lah.. Yang tak reti kira-kira pon ada jugak..Korang tengok la sendiri ek..Enjoy!(9 gambar)


Thursday, 15 September 2011

Teknik menangkap gambar yang baik

Ramai di antara korang kat sini yang suka menangkap gambar. Tak keterlaluan Kecohabes cakap mesti korang ada DSLR.. paling koman pun kamera digital / kamera HP. Tp kali ni Kecohabes nak kongsi dgn korang teknik2 menangkap gambar yang terbaik. Pasti korang terpegun dan puas hati dgn hasilnya nanti. Kecohabes tak mau la cakap panjang2, Korang tengoklah sendiri teknik yang Kecohabes kongsi ni ek.. 

Cara lindungi kereta dari dicuri

Kalau korang ada kereta mahal-mahal dan takut dicuri, pe kate korang tiru idea yang Kecohabes tunjuk kat bawah nih.. InsyaAllah selamat kereta korang nanti..hehe! Nak taw cara dia macam mana?korang kena la tengok sampai habis..Enjoy!

Wednesday, 14 September 2011

Lady gaga yang kaki tiru

Korang bandingkan gambar di bawah ni. Korang akan lihat persamaan fesyen yang di pakai oleh Lady gaga. Hampir 80% sama dgn artis yang dia tiru seperti Madonna, Britney Spears dan banyak lagi. Psss, Lady Gaga ni rupanya tiada identiti juga ek..hehe! (6 gambar)

Britney Spears

Wordless Wednesday (Kad raya bogel)


p/s : Mcm ni punya style pon ada ke?

Tuesday, 13 September 2011

Sebelum dan Selepas (Awek comel)

Ini adalah kisah sebelum dan selepas.. kalo nak taw ape yang terjadi selepas gambar di bawah ni, kena la tekan lagi ek..hehe! pelis jangan muntah, ok!

Kereta Konsep tahun 2030

Kereta konsep 2030 ini telah direka oleh Mihai Moldovan Stamati yang berkonsepkan kereta hijau. Kereta ini menggunakan kuasa solar. Panel solar itu terletak di atas bumbung untuk memberikan tenaga kepada kereta ini.Konsep kereta 2030 ini mempunyai beberapa butang panel kawalan, kerusi ergonomik dan dua motor di bahagian belakang. Kelajuan kereta ini mungkin menjadi masalah kerana ia hanya boleh bergerak selaju 30 km/h sahaja..(4 gambar)

Monday, 12 September 2011

Stesen gas di Cambodia

Ada tak sape2 kat sini yang pernah pegi Cambodia? Betul ke ada stesen gas di Cambodia macam dalam gambar yang Kecohabes kongsi ni? Sebab ni 1st time Kecohabes tengok. Tapi kreatif jugak diorang ni kan..Korang tengoklah gambar  di bawah nih. (20 gambar)

Kangkang oh Kangkang


Ni aku terbace kat 1 blog nih..lawak tol..hahah!Korang layan la..hehe!Sempoi betol...

Sapa nak ikut pegi KANGKANG......( note: jangan corner tang lain yea).

Jom baca dialog ni

A : Ehhh jom ikut aku gi Kangkang
B : ??????++++++ Haahhhhhhhh pegi Kangkang...nak mampos ker
A : Laaaa nak gi kangkang pun nak tunggu mampos ker
B : Weiiii bertaubatlah...sebelum terlambat, kat mana kau nak gi kangkang (sambung di dlm)

Slow motion belon pecah

Korang mesti xpernah tengok slow motion belon pecah kan.. Kali ni Kecohabes nak share gambar yang mesti korang jarang atau tak pernah tengok..nampak cool je belon tu..hehe!(9 gambar)

Sunday, 11 September 2011

Konsep Iphone 5

Seperti sedia maklum,  iphone 5 akan keluar tak lama lagi. Kecohabes nak share video konsep untuk iphone 5 ni.. Memandangkan kita pon xpasti lagi bagaimana bentuk iphone 5..Kalo betul lah macam ni iphone 5, Kecohabes rase sangat2 berbaloi untuk di beli! Korang tgk la sndr..sgt cool!



Arak 1 Malaysia?

Adakah ini arak 1 Malaysia?Beli 1 percuma 1 lagi! Korang pikirlah sendiri.


Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)