Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 20 August 2011

BMW hancur ditangan awek

Ape perasaan korang bila keta korang jadi cam kat bawah nih? Bleh ke korang maafkan awek korang tu atau sebaliknya? Huk3.. Sedey tgk keta BMW tu.. Jahanam giler...makan dalam wooo... Brape la kos nk repair balik ek?sob3... (4 gambar)

Sama tapi tak serupa

Kalo korg tgk gamba tu, sumenye dah sama dah..cume yg bezanya manusia ngan binatang je.. hahah! Binatang pon hebat jgk weh buat french kiss! Hehehehe!!


Sebelum dan Selepas (Budak 18sx)

Nakal sungguh budak nih..Nakal camna tu? Korg kena la tgk sndr nape budak tu nakal.. Nanti baru lah taw sbb pe Kecohabes tulih tajuk cenggitu..heheh! Tak digalakkan tgk sebelum waktu berbuka yea..HEHEHE!

Friday, 19 August 2011

Pari-pari dari awan nano

Cepat2, sape cepat dia dapat.. pilihlah mana2 pari-pari yang korang suka..bawak blk umah trus.. Kecohabes kasi free je kat korang.. hahah!


Gambar semasa pembinaan Eiffel Tower

Eiffel Tower adalah salah satu mercu tanda yang terkenal di Paris. Ia dibina pada tahun 1889 ini juga merupakan daya tarikan yang paling popular di Paris. Gambar di bawah menunjukkan ciri-ciri latar belakang menara ini semasa  ia mula dibina sehinggalah menara tersebut siap sepenuhnya. (10 gambar)



Muka pelik atlet

Macam2 gaya ekspresi muka2 atlit nih.. bukanlah muka buat2 cute,, tp muka dorg pelik kemain..hahah! Lawak sungguh muka dorg..patutla dulu masa Kecohabes lari 100m, member ckp, lawak doh muke ko goyang2.. mmg lawak pon bila tgk balik..hahah! Layann! (5 gambar)

Opis doraemon

Bila opis dikuasai oleh doraemon, camni lah jadinya.. Bagus kampeni nih, amik doraemon sbg pekerja..bkn sikit, byk plak tu..hahahah! Sape la pnye keje pi buat camni ekk.. lawak tol!Muke sume sepesen je..Senyum lebar sumenye..kekeke! (9 gambar)

Thursday, 18 August 2011

Erin Malek tindik lidah

Korg kenal tak Erin Malek? ala, yg berlakon cita Tentang bulan, Congkak, byk lagi la.. Kecoh pasal dia mengaku suka bersosial and bertindik.. Kecohabes nak share pic yang Erin Malek tindik lidah nih.. baru 17thn kot.. tp da siap tindik2 lidah lg....Kalo telinga tu laen cita... adehh!No Komen..~ 


Buah-buahan yang menakutkan!

Slalu kalo korang tgk buah-buahan, comel2 je kan.. pe kate tgk buah yang ni plak.. pasti pasnih korg takut nk makan kalo mmg ade buah camtu..huhuh!Menakutkan btol! (4 gambar)

Servis wanita di cyber cafe

Sekarang ni da xsusah nk cari pompuan a.k.a peneman sementara hidup korang(yang gatal2 tu).. Sampaikan kat CC pon dorg kasi skali servis cmtu..so bila korg g cc tu, sorg pompuan akan duk belai2,teman ko time ko tgh men game @ surf tenet.. Gila tak? Cambest pon ade! Cam xbest pon ade..nk bukak tenet pon xda privacy..hehe! Korg layan la gamba kat bawah nih.. Enjoy!(5 gambar)

Wednesday, 17 August 2011

Budak gay dijumpai!

Kecik2 dah gay ek budak nih..ade ke dia pi tgk pakcik tu punya *beep*.. lolx!Ape nak jadi la budak2 sekarang nih yea!kekeke!


Apa yang korang nampak?

Nampak tak bergerak2 lepas tgk optical illusion tu?Kalo korang xnampak, mmg xlama la tu..hahah! gurau jek..korang Rabun la kot kalo xnampak..kekeke! Jgn marah haa..(2 gambar)



p/s : pening kpala tak?hahahah!

Wordless Wednesday (Awek Spongebob)


Tuesday, 16 August 2011

Ragam jurugambar [Part 1]

Mesti korang minat dalam fotografi kan? mcm2 aksi dorg guna bila nak dapatkan hasil gambar yang menarik.. Antara aksi2 yang best ni, korang bleh tgk gambar kat bawah.. Ada aksi2 tu, lawak doh..haha! Korang layan la gambar2 kat bawah nih....(12 gambar)

Apa yang tak kena?

Cube korang cari ape yang xkena kat gambar tu... cari dlu smpai jmpe ek..jgn give up dlu plak..heheh! Kalo korg jmpe, korang mmg kecohabes la!hehe! Cari, jgn x cari! Enjoy!



TV LED termahal didunia!

Sekarang ni kan zaman LED.. kalo pakai LCD, rase xgrand la kan,btol tak? Agak2 korang, mahal x TV LED nih??Korang try la pakai ek.. Mmg mahal n grand giler lah! Pasti mber2 korang kagum kalo korg pasang kat uma korang nti..lg2 time raya, kan? ramai dtg uma.. Mesti korang pemes pnye lah..hahah! Ce tgk sndr! Enjoy!!

Monday, 15 August 2011

Kisah Dongeng Cover

Sedap jgk dgar mamat nih nyanyi lagu Stacy..1st time Kecohabes dgr lagu ni laki yang nyanyi.. Biar sora sedap walaupon muke pecah uma..huhu~ Kecohabes sora tongkang pecah..xseswai nk nyanyi..sob3..~


Jamban merah yang seksi

Hahaha! Kalo rase nak muntah tu, ready la plastik yea.. Kalo rase xsanggup tgk, cpt2 tuka entri lain.. Kecohabes xtanggung kalo korg muntah... Enjoy pepuas!




Sebelum dan Selepas (Awek cun)

Kalo sebut awek, mesti ramai lelaki tgk kan? Tp mmg btol pon..Kecohabes nak share gambar awek nih.. xshare ngn korang, cam rugi plak kan... Pe kate korg tgk sndr...

Sunday, 14 August 2011

Jawapan yang stylo!

Terpegun tgk jawapan budak nih.. stylo abes! mesti budak ni kaki gamerz! hahahahah!!


Baju melayu Harimau Malaya

Semangat patriotik punya pasal, sanggup tempah baju melayu bertemakan jersi Malaysia..hehe! Ini baru lah semangat Harimau Malaya, ye tak? Korang xnak cuba ke? Yang perempuan, moh le buat baju kurung Harimau Malaya plak..kekeke!

Gol terpantas di dunia

Korang tgk video nih.. dia amik 3 saat je utk jaringkan gol.. sangat pantas! Salute la Kecohabes tgk..!


Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)