Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 30 July 2011

Perbezaan diantara lelaki dan wanita

Kecohabes xnak kecoh banyak2..kalo korang tgk gambar kt bawah ni, sure korang taw sbb ape.. And sape2 bleh gtaw Kecohabes x, dorg ni buat ape sebenarnye ek?hehe.. Enjoy! 


Sebelum dan Selepas

Kat sini Kecohabes nak share perbezaan muke sorang awek ni..Korg tgkla perubahan yg sgt ketara bile muke awek ni dah make up and before make up.. Gile different..! Kalo before make up, mmg Kecohabes xpandang langsung la..hahaha!! Terer btol sape yang solek awek tu.. Korg usha sendiri.. Enjoy! (2 gambar)




SEBELUM

Friday, 29 July 2011

Awek cun terkangkang

Sorry tajuk agak kasar sket..biasa la..baru la korg nak tgk, ye x??hehe! Padahal xda ape2 pon.. Saje wat2  gempak entri petang2 nih... Korg tgk la gamba kat bawah nih.. rasenye padan kot dgn tajuk tu.. hehe! Layanzz!!




p/s : Ape yg korg nampak tu?? eeeeeeeeuuuuuuuuwwwwww!!!

Gambar kucing yang comel!

Kecohabes adalah salah seorang yg sukakan kucing.. kalo jmpe kucing, sure nk usik2 dia..xkiralah kat mana pon..Xkesahla kucing tu kotor,kudis ke x..tp bagi Kecohabes, kucing tu tetap comel! Kat bawah ni ad sedikit aksi2 kucing yang comel.. Seronok Kecohabes tgk..Korg usha2 la kat bawah ni ek..Enjoy! (6 gambar)

Thursday, 28 July 2011

Gabungan gambar pelik! [Part 2]

Antara gambar2 yg lawak n pelik yang sempat Kecohabes share utk korg...Mcm2 ade nih... Korg tgk la sndr ekk..Layanzzz!!Sape2 yg belum tgk part 1, boleh la klik kat sini .... (6 gambar)


Seksinye awek nih...hahaha!!

Live Streaming Malaysia VS Singapore

Malam ini adalah penentuan diantara 2 pasukan iaitu Malaysia ataupun Singapura yang akan layak memasuki Pusingan ketiga bagi kelayakan Piala Dunia.. Kalau korang xdapat nk pegi stadium and kat uma xda TV, boleh lah layan live streaming yg Kecohabes kongsikan nih.. harap Malaysia dapat gol sekurang-kurangnya 2 gol untuk melayakkan diri sekaligus membaham Singapore! Go Malaysia Go!! Go Harimau Malaya!! Sapa2 yang nak tengok live streaming nanti boleh klik kat link nih yea.. Live Streaming



p/s : Marilah sama-sama kita doakan Harimau Malaya menang malam nih!!!!!






Apa yang korang nampak?

Korg tgk dulu gambar tu..ape agak2 yg korang nampak? jgn tekan dulu ek..usha btol2 dlu smpai korg jumpe ape yg xkena, OK? cube taw..cube smpai jumpe!.hehehe! Kecohabes nak uji korg nih. Bkn slalu dpt uji korg sume kan?hehe..Selamat berjaya..!!  (2 gambar)

Wednesday, 27 July 2011

Awek bibir cun!

Kalo korg tgk nanti, jgn terpegun plak..jgn smpai xckup tdo plak eh... Kang mata korg cam panda plak.. hehehe! Cun awek nih...hehe! Enjoy! (5 gambar)


Wordless Wednesday V5


Wordless Wednesday V4


Tuesday, 26 July 2011

Gambar yang ekstrem

Ini adalah hasil karya dari Kerry Skarbakka. Beliau merupakan seorang lelaki yang melakukan aksi² ekstrem dengan menjunam dari tempat yang tinggi diseluruh dunia. Antara lokasi yang dilakukan oleh Kerry Skarbakka adalah di Sarajevo, Croatia, Amerika Tengah dan di seluruh Amerika Syarikat. Tetapi bukan semua aksi tersebut dilakukan di luar lokasi, ada yang dilakukan di dalam studio. Korg tgk hasil2 dia..sangat cool n superb! Ntah bila la Kecohabes dpt buat camtu..huhuh! (12 gambar)

Sebelum dan Selepas (bukan entri lucah)

Ops..xd la lucah sgt kan?ade cover2 tu..hehe! skali skala buat utk lelaki, xsalah kan?dorg sume kan straight..xda yang bengkok2..hehehe!!!Tp kalo da tgk tu, jgn la tenung lame2 lak ye..xbaik...skali tgk xpejam mata xpe..hehe! Korg tgk la sndr..Enjoy! (2 gambar)


SEBELUM

Monday, 25 July 2011

Bilik rahsia gamerz!

Slalunye kalo gamerz2 ni mesti laki2.. pastu sure kene bebel ngn family,parent or gf dorg...mcm2 la dorg buat asalkan gamerz ni stop dari men game..tp xpe, Kecohabes ada 1 idea camne nk lepaskan diri dr masalah tu.. pe kate korg tiru idea cam dlm gambar kat bawah nih... superb beb!! cool habes! camni ar baru gamerz sejati! hahaha!!! (4 gambar)

Gabungan gambar pelik!

Kalo ada word Gabungan tu maksudnye Kecohabes share gambar2 yg macam2 tema dlm 1 entri je..senang sket kan?xperlu nk buat byk2 entri..hehe! Korg tgkla gambar2 pelik and lawak nih...mcm2 ada..hehe! Enjoy! 
(7 gambar)

Cara terbaru nk turun escalator..haha!

Sunday, 24 July 2011

Indonesia ciplak poster filem

Sama tapi tak serupa... Kecohabes cakap camtu sbb byk persamaan design poster tu..Kalo korg xcaya, korg tgkla gamba kat bawah nih.. xsangka plak ek yg Indonesia pon ciplak jgk design poster filem barat..kekeke!! Kat Malaysia ade x yg ciplak jgk? ke cita 2alam dr.rozmey je?hehehe!  (12 gambar)

Ziana Zain Seksi!

Sure korg laju je tgk entri ni sbb ade word seksi kan?? :P Tp mmg seksi pon Ziana Zain nih.. Korg tgk la sendiri. Jgn tgk lame2..nti korg leh jadi gila...hahahaha!! (4 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)