Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 18 June 2011

Manusia berbulu lebat

Btw, sorry Kecohabes lmbt update...drive blk kg td..huk3..penatnye..huk3.. sure korg tertunggu² entry baru kan?? cewahh! :P Yang ni Kecohabes nk share manusia yg berbulu lebat giler..! Tetapi jika penyakit ni terjadi pada wanita, ia adalah disebabkan masalah hormon androgen. Penyakit nih bleh terjadi jika berlakunya pertambahan androgen antaranya masalah obesiti, sindrom ovari, gangguan hormon dan pelbagai lg. Korg leh gugel lg kalo nk taw..hehe~! If korg ade kawan² yg camni,jgn xkawan ngn dorg lak..support dorg.. usha la sndr pix nih yea..kalo ade pix yg agak *lucu* tu, wat2 xtaw la ek..huhuhu! :)



siap buat btk love lg tu..hehe~!

KL Hamster 2011

Korg sume taw yg cita KL Gangster skrg nih tgh pecah panggung..dah bape juta dah dpt.. Tp korang jgn lupe cita nih plak.. akan dtg di pawagam pada 31 Jun 2011.. KL HAMSTER!! hahahah! meh tgk trailer kat bwh.. lg gempak beb.. kalah KL Gangster tuh.. kekekeke~!!!  Enjoy!


Evolusi TV vs Manusia

Korang nilai2 kan la sendiri ye gambar tu.. tp kalo tgk btol2, mmg btol pon dlm gambar tuh.. hahaha! dunia da brubah, makin maju.. manusia pon xterkecuali...hehehe~ rase² Kecohabes, korg mesti taw ape yg brubah nye kan? kan? senang je tu..heh! Enjoy! (2 gambar)



Friday, 17 June 2011

New Perodua Myvi 2011

Seperti sedia maklum, malam td adalah pelancaran kereta Perodua Myvi yang baru.. Dengan perbezaan body dari Perodua Myvi yg sebelumnya, nampak lebih elegan myvi yg versi baru ni.. ade juga perubahan interior di dalam Perodua Myvi nih.. Kecohabes nk story pjg², tp takut korg xbace plak.. so info selebihnye, korg bleh klik SINI . Kecohabes just nk share gambar² terbaru utk Perodua Myvi 2011.. Enjoy! (16 gambar)


Fesyen Pelik

Tidak semua orang yg suka dengan fesyen terkini.. Contohnye psl tudung, ramai yg kutuk cara Dato siti kite pakai tudung tp jambul terkeluar.. xlupe jgn dgn Yuna, dengan pesen tudungnye yg agak pelik tu.. Tp Kecohabes bkn nk share psl tudung..tp pasal fesyen yang pelik.. Cemana leh melalut ke ke Dato Siti n Yuna ye..Ah, lantak le..hahahah~ Yang Kecohabes nk tjuk ni mcm² design yg pelik² dan xseswai utk dipakai, tp dorg nk pakai jgk..mmg hati kering betul... Korg usha² la sndr...huhuh! (14 gambar)


padat abes dah nih!!! =.=!

Thursday, 16 June 2011

Funny Switch

Kalo kat Malaysia nih, switch sumenye stendet² design dia.. Kalo berbeza pon, mybe button dia ad yg besar, ade yang kecik, ade yg kurus.. tu jela yg lain dia.. Tp bila kite tgk switch kt oversea ni, mcm² idea dorg buat.. smpaikan jadi pelik plak switch tu..haha! mmg kreatif la dorg nih.. mane gambar yg cam lucah tu, Kecohabes xmasuk campur..hehhehehe~! Enjoy! (6 gambar)


da mcm watak kartun da..kreatif sungguh!

Tirai bilik mandi yang menarik

Bile kite ad tirai mandi yang unik, yang penuh dgn info² menarik, secara tidak langsung ia akan menambahkan informasi kpd kita.. Kecohabes nk tnjuk tirai mandi yg unik dan menarik nih.. Mmg kdg² kite tgk cam pelik je tapi sebenarnya ia nampak unik, lebih menarik drpd biasa..kalo ade kt bilik mandi korg, sure lg feel je korg mandi..Walaupon sesetengahnya ad yg horror..tp kalo korg xsuke,jgn pilih yg tu plak..pilih yg seswai ngn korang.. hehehe~! Enjoy! (19 gambar)


kemas je bila die letak tirai nih..cantek!

yg ni seswai utk kanak²

Wednesday, 15 June 2011

Hacker Anonymous mengganas!

Baru je semalam Kecohabes share story pasal Hacker oversea, Anonymous nak hack web kerajaan Malaysia. Tp baru kejap td Kecohabes dapat info yang ade 1 web lg telah di hack mcm SS kt bwh nih..

Yoga stail anjing (Part 1)

Sape² yg teringin nk blaja yoga, Kecohabes kasi tips cara² yoga yg best.. tp versi anjing.. hahaha~! tp kalo korg tgk, rase² byk skill yg korg xmampu kot..mau patah pinggang korg yg keras tu... hehehe~! Cemana la anjing tu bleh buat camtu ek..terpegun sungguh Kecohabes.. Enjoy! (12 gambar)




Benda pelik (Part 2)

Aritu Kecohabes ade share benda² pelik.. kalo korg xtgk lg, bleh klik kat SINI . Kali ni ade benda yang baru plak..hehe~! nak kate pelik mcm sebelum ni, xda la sgt.. cume design dia yg cam pelik sket.. Korg pandai² la decide sndr..hehe~! tp ade yg lawa jgk Kecohabes tgk.. Enjoy! (8 gambar)



Best menda ni kalo gune dlm gelap..hehe

Gengblogger di Hack?

Td baru je Kecohabes post entry pasal web kerajaan Malaysia akan di hack.. tp baru kejap td Kecohabes perasan web Gengblogger telah di hack.. wow! barang panas.. Baru je jadi nih.. Mcm² boleh berlaku skrg ni yea..Papepon, gambar gengblogger di hack ada kat dlm.. Enjoy!


Tuesday, 14 June 2011

Olympic Games Highlight

Mmg kecoh abes la! kreatif betul org japan nih.. smart, menarik, lawak, terbaik! mcm2 sukan highlight die wat n mmg menjadi.. Salute la Kecohabes dgn dorg nih.. stakat ni yg Kecohabes nampak, negara Japan je yg rajin buat lawak camni.. xtaw la ad lg negara lain yg buat style camni jgk.. kalo ade, bgtaw Kecohabes yea.. Papepon Enjoy!

Interface website yang retro

Cube korang bygkan cemana le rupe interface web² popular ni kalo da ade pada zaman dulu kan? Kalo korg xleh nk bygkan xpe.. Kecohabes nk share gambar ni ngn korg.. xpyh la korg nk susah² nk bayangkan plak.. kekekke! Enjoy!


Guitar Baby!

Terer gile baby ni men gitar.. Kecohabes yg da tua nih pon xreti² main gitar..hahaha! budak ni lg expert.. Tp korg rase la kan, faked ke x video ni? Kecohabes rase cam faked je..huhuh~! Enjoy!




Hacker Anonymous nak godam web kerajaan Malaysia




Kumpulan hacker yg dikenali sbg "Anonymous" nk godam web kerajaan Malaysia www.malaysia.gov.my pada pagi kamis nanti. dorg buat menda ni sbb kes kerajaan Malaysia nk blok web thepiratebay dan wikileaks. Kat bwh ni ade video yg dorg upload kt youtube. Enjoy!

Gigantic Hard disk tahun 1985

Korg sure kenal hard disk tu cemana kan? lagi² skang ni ade portable hard disk.. senang je korg nk bwk mana², nk copy movies, games dari kawan².. korg penah ke tgk hard disk dulu²? Kecohabes nk share hard disk pada tahun 1985.. Hard disk ni brand gigantic. kalo korg nk taw, hard disk ni just 55MB je!! and harga die plak $7500.. kalo korg tgk nilai tu,mmgla korg cool je.. ni Kecohabes tolg convert kan.. nilai dia dlm RM xbyk pon.. just RM22,811.78 JE!!! amcam,murah x??hahaha! and tgk la plak saiz die beso mane.. =.=! Korg patut syukur skrg ni hard disk ringan² jek.. kalo korg dpt hard disk beso tu, sure pnye la korg bior je kt bilik..xd nk bwk mana².. hehehehe! Enjoy! (6 gambar)

Weird House

Korg rase² dorg ni kretipp ke or mmg dorg ni btol² weird? cemana la bleh pkir nk design uma camtu ek.. tp bile kite tgk, kdg² rase unik plak kan? Tp yg pasti uma camtu xda lg kt Malaysia.. Sume kt obersea jek.. Kalo ad kt Malaysia,mmg pemes la uma tu..kekekeke! Enjoy! (10 gambar)




uma  ni mesti da ready utk tsunami..tu uma die kat atas tu..hehe

colourful sungguh uma nihh

Monday, 13 June 2011

Awek comel bace berita

Korg kalo sebut awek comel je, sure laju nk klik kan?? Ni tuju kat laki je.. kalo kat pompuan, laen lak jadi..hehe~! Kecohabes nk share awek² yg bace berita weather yg cun² utk korg.. skali skala ape salahnye ye x?Korg tgk la pepuas ek..hehehe~! (15 gambar)


BMW car

Pada sape² yg minat keta BMW, Kecohabes suggest bli yang nih.. sbb berbaloi dan amat² berpatutan. Korg xkan nyesal la kalo beli model nih.. Antara kelebihan model nih - xgune minyak, low mentenen, 1 kuasa kuda, boleh gerak kt mana² jalan.. Pe lagi, sambar la weh!! da kasi pluang korg nk merasa BMW nih!! gambar kat bawah yea.. :))))) 




Terkencing ketika disamun

Kecohabes xtaw la plak kes ni katne.. tp tgk pada date dia, kes ni jadi pada tahun lepas.. Kesian mamat tu.. dahla kene samun, smpai terkencing2 plak tu.. Tp ad 1 pengajaran kt situ, kalo korg kene camtu, makesure wallet, duit, kasi kene kat air kencing korg tu.. bru puas ati.. kurang2 pon penyamun tu kene jgk pgg air kencing korg, tol x?? kekekeke! Enjoy! (Video)



Dolls yang horror

Kali ni Kecohabes buat entry khas utk pompuan jek.. boy² sekalian, xleh..sbb doll kan pompuan je yg main..hahaha! kalo korg nk jgk, korg kene la tuka jantina yea.. :P  Korg pnh x tgk cita Chucky, Child Play? Ad x rupe dolls ni cam dlm cita tu? Comel x dolls ni n agak² korg la kan, korg nak x peluk dolls ni time tido? lpk² tgk tv? kih3! Kalo korg wt jgk, Kecohabes respek la.. lg² time tdo, letak kat tepi..jgn dolls tu idup dah le..mau lari korg nanti kang..papepon Enjoy! (18 gambar)






Sunday, 12 June 2011

Ubat pil yang superb!

Sekarang nih kan musim ujan.. mesti ramai yg sakit, kan? xpela, Kecohabes nk beramal arinih.. Kecohabes kasi ubat ni free je utk korang suma.. pas makan ubat ni,sure sehat pnye la..hahahah! Superb la design ubat nih! Rase² kalo korang jenis yg xmakan ubat pil pun, sure korang makan punye la ubat nih!hahahaha! Enjoy! (8 gambar)


Bila ayah menjadi anak

Korang kenal x software adobe photoshop?? sure korang kenal pnye la.. dgn software nih la, mcm2 jadi kt gambar korang kan.. Mcm jgk gmbr yg Kecohabes nk share nih.. cantek n comel sungguh dorg swapped muke ayah dan anak.. bile tgk byk kali, mmg lawak gile lah...hahaha! Enjoy! (30 gambar)



Kereta mahal Swarovski, Mercedes Benz SL600

Keta ni dipamerkan masa event kat Tokyo Auto Salon 2009. Lama dah ni.. Mana taw korg xtgk lg, Kecohabes post la kt sini ek..hehe~ Ade 300k crystal glass kt keta tu.. wow! gempak siottt!! cemana la keta tu nk gerak kt jalan ek? skali batu terbang kene keta tu...aduiii! merana hidup! Pada sape² yg rase xckup kaya tu, jgn la try nk tiru camnih plak..hahaha! Kecohabes ade 1 idea, g kedai kat jalan TAR, bli manik² kilat,tampal la kt keta korang..murah sket kos.. kah kah kah! Enjoy!




Breast implants kat kaki

Firstly, korg jgn pk -ve plak.. korg tgk je "Breast", trus pikir len..hahah! Otak BIRU la korg kalo pikir camtuh! Kecohabes just nk ckp, Giler ! Giler ! Giler  punye owner nih!! cemane la die bleh terpikir nk buat keje bodo nih.. elok² kaki tu cantek, xd ape² yg cacat cela, bleh plak idea giler die dtg nk ejas kaki die tuh..zzzzz!! tobat Kecohabes xnk buat...hahaha! Org Islam mana bleh buat pon kan?hehe~ Ops.. pada yg xtahan tgk menda cucuk² nih, jgn tgk ek..! Enjoy!


Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)