Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Thursday, 24 November 2011

12 kasut buatan Converse yang cool!

Tak sangka Kecohabes yang Converse ada juga buat kasut yang unik dan cool nih. Sebab biasanya Kecohabes usha, kasut Converse designnya lebih kurang sama semuanya. Jom kita lihat design Converse yang cool kat bawah ni.. (12 gambar)

Wednesday, 23 November 2011

Lokasi yang ekstrem El Caminito del Rey

El Caminito del Rey adalah satu laluan pejalan kaki di sepanjang gaung yang curam berhampiran Alora di wilayah Malaga, Sepanyol. Laluan pejalan kaki ini adalah kira-kira 1 meter (3kaki 3 inci)lebar, dan setinggi 100m dari tanah rata. Dibina daripada konkrit dan sebahagian daripada laluan itu telah runtuh. Untuk pengetahuan korang, tempat ini telah banyak meragut nyawa orang ramai. Tempat ini telah ditutup pada tahun 2000 tetapi pada Jun 2011, tempat ini telah dibuka semula dan kerajaan tempatan bersetuju untuk melakukan pembaikan pada laluan tersebut.Projek ini mengambil masa kira-kira 3tahun untuk disiapkan.(10 gambar)


Tuesday, 22 November 2011

Barang yang tidak seimbang

Maaflah lama tak update..Kecohabes sangat sibuk dengan final exam. Tetapi hari ni Kecohabes akan mula update blog macam biasa.Berbalik kepada tajuk tadi, walaupun kedudukannya tidak seimbang, tetapi tak bermakna ia tidak boleh berdiri kukuh.. Di bawah ni adalah antara barang-barang yang tidak seimbang tetapi tetap kukuh. Sangat unik dan kreatif. Bagaimanalah pemikiran pereka barang tersebut ye. (9 gambar)

Monday, 21 November 2011

Pesilat Indonesia yang hebat

Tak tau Kecohabes nak kata apa. Macam ni kah gaya pesilat? Yang hanya tahu melarikan diri dari pihak lawan? Dah la dalam Sukan Sea.. Kalau rasa-rasa masuk pertandingan untuk bermain macam ni, baik tak payah..  Korang tengok la sendiri video ni.. Nampak gaya semakin ramai negara Asean mula membenci Indonesia.. Macam-macam ragam sudah ditonjolkan pada Sukan Sea edisi ni..

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)