Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Friday, 4 November 2011

Polis bantuan bergaduh dengan pemandu lori

Kecohabes tak pasti kes ni berlaku bila dan di mana. Kelihatan pemandu lori bergaduh dengan polis bantuan disebabkan polis tersebut memanggilnya "pu***ak". Maaf kerana taip bahasa yang kasar. Dan pemandu tersebut mencabar polis tu untuk berlawan dengan syarat polis tersebut menanggalkan uniformnya.. Korang tengokla video tu apa kesudahannya..(Video)

Thursday, 3 November 2011

Kucing mengamuk

Kelakar tengok video nih.. Kucing ni marah n mengamuk kat tuan dia lepas dia dengar bunyi cawan pecah..kesian tuan dia..kena serang dgn kucing..huhu! Korang tengokla video ni..ganas kucing ni..

10 name card yang unik

Kalau korang bercita-cita nak buat name card sendiri, cuba buat yang unik dan menarik..pasti orang akan simpan name card ko tu..macam dalam gambar kat bawah nih..sangat unik dan cool! (10 gambar)

Wednesday, 2 November 2011

10 taman tema air yang menarik di dunia

))Taman tema merupakan salah satu tempat yang sesuai untuk beriadah bersama keluarga. Kebiasaannya taman tema air terletak di pusat bandar untuk membolehkan warga di sana beriadah pada hujung minggu. Gambar dibawah adalah senarai 10 taman tema air yang menarik di dunia. Dan taman tema air terbesar di negara kita, Malaysia, turut berada dalam senarai.. Jom kita tengok.. (20 gambar)

1. Noah's Ark Water Park Wisconsin

Tuesday, 1 November 2011

Kenderaan yang pelik

Gabungan gambar-gambar kenderaan pelbagai guna yang pelik. Kreatif jugak dorang ni kadang2. nak save cost la kot..hehe! (10 gambar)

Monday, 31 October 2011

10 bank terkaya di dunia

Kat bawah ni adalah 10 bank yang terkaya di dunia. Yang pastinya, masih tiada lagi Maybank, CIMB.. hehehe! Layan! (19 gambar)


1) BNP France ( $2964b) - France

Penyokong Negeri Sembilan dibelasah (Video)


SEORANG lelaki yang dipercayai penyokong pasukan bola sepak Negeri Sembilan dibelasah teruk di Stadium Shah Alam malam tadi selepas perlawanan akhir Piala Malaysia, Terengganu menentang Negeri Sembilan.

Lelaki tersebut dibelasah beramai-ramai oleh penyokong bola sepak Terengganu kerana tindakannya yang didakwa telah membakar bendera Negeri Terengganu serta mencetuskan provokasi setelah pasukan Terengganu tewas 1 - 2 kepada Negeri Sembilan.

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)