Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Friday, 30 December 2011

Beribu sesalan cover

Kalau korang free, cube dengar beribu sesalan cover ni.. Sedap tak? Mesti korang suka punyer...Sebab suara dia unik, lain dari yang lain. Kalau berminat nak sign contract,bleh call no dia kat part last skali..Chow! (Video)


Perabot yang pelik

Mungkin sesetengah mengatakan perabot ni unik, tp bagi Kecohabes, ia menakutkan..Ada ke orang nak beli perabot camtu ek? Pelik sangat tengok.. Korang nilaikanlah sendiri..mana tau ada yang korang minat..hehe! (15 gambar)


Thursday, 29 December 2011

Perkampungan bersebelahan landasan kereta api

Sebuah perkampungan di  Hanoi dianggap antara yang berbahaya kerana terletak bersebelahan dengan landasan kereta api. Ia dikenali sebagai Kham Thien, Hanoi, Vietnam. Bangunan kediaman penduduk terletak di kiri dan kanan landasan tersebut sepanjang 200 meter.Walaupun pihak berkuasa telah memberikan amaran, tetapi penduduk di sini masih lagi tinggal di kawasan tersebut.

Laut Aral yang telah semakin lenyap

Laut Aral terletak di antara Kazakhstan dan Uzbekistan dan merupakan laut yang keempat terbesar di dunia. Laut yang seluas 68000 km persegi kini hanya 10% sahaja yang tinggal daripada saiz asal. Kejadian ini berlaku adalah disebabkan lencongan sungai pada tahun 1960. Lencongan ini mengurangkan aliran masuk sungai menyebabkan Laut Aral berubah secara mendadak. Mungkin Laut Aral akan hilang sepenuhnya menjelang tahun 2020.

Wednesday, 28 December 2011

15 gambar alam semula jadi yang pelik

Tengoklah dengan berhemah dan hilangkan pemikiran warna biru di fikiran anda buat seketika ye.hahaha! (15 gambar)

Monday, 26 December 2011

Rekabentuk apartment yang kreatif

Antara rekabentuk apartment yang kreatif yang tak pernah kita lihat. Bila la design camni nak ada kat Malaysia nanti ek..huhu. Agak2 korang cool tak? (10 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)