Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Friday, 7 October 2011

Kuku kegilaan wanita

Betul tak kuku cam gambar nih pompuan tergila-gila? Sbb pe Kecohabes cakap camtu, sebab yang buat kuku camtu, perempuan je..hehehe! Jomla tengok camne kuku tu...Enjoy! (13 gambar)

Cara menunjukkan tanda cinta

Selain daripada percakapan dan perbuatan, banyak lagi cara yang boleh menunjukkan cinta korang kat pasangan korang, antaranya macam gambar kat bawah nih..Kalau korang nak tiru,boleh la amik idea2 dorang nih..hehe! (10 gambar)


Thursday, 6 October 2011

Gitar bass yang pelik

Antara design gitar bass yang pelik yang terdapat di muka bumi nih.. biar gitar pelik, yang penting main kena power..baru la org salute..hehehe!Enjoy! (21 gambar)

Lif tanpa lantai

Kalaulah lif macam ni ada kat rumah Kecohabes, konpem Kecohabes naik tangga je..takot siot.. pandai betul sapa yang reka nih ek..hehe! (3 gambar)

Wednesday, 5 October 2011

Oren yang comel

Cute jugak oren ni ek pas buat camtu.. Ce korang try buat, jadi ke tak cam dalam gambar tu..Kalo jadi, korang mmg hebat ar..hehe!(10 gambar)

Wordless Wednesday (Anjing jilat)


Wordless Wednesday (Awek mata comel)


Tuesday, 4 October 2011

Disebalik CD Window Vista

Kalau korang nak taw apa dia, korang kena la tengok gambar tu sampai habis.hehe! (5 gambar)

Bangunan yang condong

Mulanya Kecohabes ingat hanya menara condong pisa dan menara condong Teluk Intan je yang condong.. Rupanya banyak lagi bangunan yang condong2. Korang boleh tengok gambar2 kat bawah ni.(14 gambar)


Algarrobo Costa Learning Tower, Spain

Monday, 3 October 2011

Office Prank

Kepada sapa2 yang tak puas hati dengan kampeni yang korang kerja, Korang boleh lah dajal macam gambar yang Kecohabes share nih.. Mesti pasni dorg meletup abes punya..hahaha!Enjoy! (22 gambar)


Hantu bonceng Ex5

Kecohabes tengok motor tu cam EX5 jek.btol a kot..kalo salah,sorry ek!hehehe! Cube korang tengok sapa yang bonceng EX5 tu.. mesti terkejut! Ape yang bonceng kat blakang tu ek?


Honda Accord yang ekstrem

Pemilik Honda Accord ni adalah orang Arab. Korang boleh tgk betapa ganasnya dia modify kereta Accord tu. Gempak la jugak kan..Tapi kan, kalo lalu bonggol, apa la yang jadi nanti kan?hehe! (6 gambar)




Sunday, 2 October 2011

Bekas tisu yang pelik

Gambar-gambar bekas tisu yang pelik. Rasanya memang tak da kat Malaysia. Kalo ada, Kecohabes nak beli 1 la..yang mula2 skali..rare gila..hahaha!! (6 gambar)


Fesyen yang Pelik

Semua fesyen kat bawah ni tersangatlah pelik. Fesyen ni masa pertandingan fesyen di Madrid pada tahun 2008. Lama dah nih. Kalo korang diberi peluang, korang nak ke pakai pakaian macam tu?huk3..(14 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)