Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 11 February 2012

Manchester United VS Liverpool streaming

Kepada sesiapa yang nak tengok online streaming bola nanti, boleh cek link kat bawah ni yea. Kalau xrunning, Kecohabes mtk maaf..sbb Kecohabes just shares je dengan korang..  :)


Friday, 10 February 2012

Facebook timeline

Kepada korang yang telah bertukar Facebook timeline, jangan sedih n berkecil hati.. Ada yang bagus jugak Facebook timeline ni..Korang boleh design header korang ngan profile picture korang macam gambar ni.. Unik dan menarik..Ce korang cuba pulak..pasti mengancam! (15 gambar)

Gambar-gambar yang fail

Cuba korang cari sebab apa gambar tu fail.. Kalo korang dapat cari, korang memang hebatlah.. (senang je tu..mesti nampak punya..hehe) (18 gambar)


Thursday, 9 February 2012

Jaringan backwards gol yang sangat menarik!

Jaringan backwards goal yang dijaringkan oleh Rodrigo Palacio sangat menarik. Bayangkan walaupun sukar, tetapi penyerang Argentina ini masih boleh menjaringkan gol. Korang boleh lihat video di bawah ni..





Wednesday, 8 February 2012

Kantoi curi motor di Giant Kelana Jaya

Sepandai-pandai tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah juga.. Tu lah, ada kaki, tangan, sihat tubuh badan tapi taknak kerja halal, mencuri je tahu..kan da kena cekup. Seronok je guard tu belasah.. Dah la curi motor guard pulak tu.. Silap la bai.. Sendiri buat, sendiri tanggung.. (Video)

Aaron Aziz versi dR.Rozmey

Siapa yang gilakan Aaron Aziz, kena tengok gambar dibawah.. Mesti korang anti Aaron Aziz pasnih.. Jangan sedih ek..hahaha! (2 gambar)

Tuesday, 7 February 2012

Lampu isyarat yang menarik

Kreatif jugak kan kalau buat lampu isyarat macam ni.. Bolehlah attract pemandu2 suh tengok lampu isyarat tu.. Sekurang2nya manalah tau diorang ikut peraturan,kan.. Tapi lampu isyarat ni takda lagi di Malaysia yea. Kenalah ke luar negara kalau nak tengok. Papepon, gambar yang last skali sgt kreatif..hahah! (11 gambar)


15 telefon awam yang pelik

Mesti kita tak pernah tengok telefon awam yang pelik kan? Kat Malaysia ada ke ek?Sebab Kecohabes tengok semuanya design yang biasa sahaja. Biar design dia pelik dan unik asalkan telefon tu boleh guna, kan? Hehe! Jom tengok (15 gambar)

Monday, 6 February 2012

16 pagar rumah yang fail

Kalau korang nak buat rumah nanti, pastikan design pagar rumah korang tu elok2..Jangan fail macam dalam gambar ni pulak. Bentuk lucah pon ada..aduyai.. Macam2 ragam sungguh.. (16 gambar)

Bentuk badan yang menggiurkan

Ada tak pembaca Kecohabes mempunyai bentuk badan camni? Kalau ada, cepat2lah ye memulakan aktiviti beriadah. Mana yang terlebih besar tu, macam terover pulak..Seram sejuk Kecohabes tengok..hehe~! (12 gambar)

Sunday, 5 February 2012

USB hub yang unik

Ingatkan USB hub yang ada kat Lowyat tu da cukup unik dah. Tapi rupanya banyak lagi yang unik.. Bentuk robot pon ada. Jom tengok! (10 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)