Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Friday, 28 October 2011

Kucing berkepala dua

Kucing berkepala dua ini dilahirkan pada 8 September 1999 dan ianya masih hidup sehingga sekarang. Kucing ini yang diberi nama Frank dan Louie ini mempunyai dua kepala dengan dua mulut dan hidung tetapi hanya mempunyai tiga mata dan baru-baru ini telah diisytiharkan oleh Guinness Book of Records edisi 2012 sebagai kucing bermuka dua yang tertua di dunia. Kucing ini telah hidup selama 12 tahun. Kucing pelik ini hanya mempunyai satu otak. Walaupun berkepala dua, kucing ini suka menaiki kereta dan berjalan-jalan. (4 gambar)


10 minyak wangi wanita yang laris

Ada tak kaum2 hawa kat sini??Korang penah beli tak minyak wangi yang Kecohabes nak share nih? Try la guna..mesti terasa anggun dan menawan nanti..hahaha!Bleh la bangga sbb minyak wangi korang guna tu antara 10 minyak wangi yang top..hehe!Igt,utk perempuan je ek... (10 gambar)

Euphoria by Calvin Klein

Thursday, 27 October 2011

Handphone 4 sim pertama di dunia

Selalunya bagi bisnesman, mesti memerlukan banyak no.. no time kerja, and no family.. Mcm korang jgk,byk awek,boypren,mesti pakai byk no kan?Ni kecohabes kasi hp dgn 4sim..senang la kerja korang..xpyh bawak hp banyak2..dlm 1 hp ade 4 sim terus..haha!Antara spec yang best, hp ni didatangkan dgn 2inch touchscreen, TV & FM radio, 0.3mp camera dan harganya sekitar $75. Kalo dalam RM,pandai2 la korang convert sendiri yea.. (5 gambar)

10 jambatan yang terpanjang di dunia

Antara 10 jambatan yang terpanjang di dunia..tidak mengikut susunan ek..Dan yang pasti jambatan Pulau Pinang termasuk sekali 10 jambatan terpanjang.. Kalo korang nak taw yang lagi 9, Korang tengoklah gambar2 kat bawah nih. (10 gambar)


Penang Bridge



Jambatan Pulau Pinang adalah jambatan yang menghubungkan Gelugor dan Seberang Prai di Semenanjung Malaysia. Panjang jambatan ini adalah 8.4 batu dan menjadikannya antara jambatan terpanjang di dunia. Jambatan ini juga menjadi mercu tanda Malaysia dan PLUS Berhad Expressway adalah syarikat yang menguruskan jambatan tersebut.

Wednesday, 26 October 2011

Pegawai perubatan MotoGP Sepang terjatuhkan Marco Simoncelli

Insiden ini berlaku baru2 ni kat Litar Sepang, selepas Marco Simoncelli eksiden dengan 2 penunggang motor yang lain..Selebihnya korang tengokla sendiri video HD nih...

Tuesday, 25 October 2011

Laman web Malaysia Super League telah digodam

Laman Web Malaysia Super League telah digodam kerana tidak puas hati dengan FAM yang menaikkan harga tiket final Piala Malaysia yang sebelum ini adalah RM30 tetapi edisi kali ini dinaikkan kepada RM50. Setakat jam 7.10mlm, web tersebut masih lagi tidak diperbetulkan. Mesej yang ditinggalkan oleh penggodam - "Kami para pencinta BolaSepak Malaysia mahu ranking bolasepak negara naik dan turunkan harga tiket Bukan naik harga tiket, ranking makin turun. Itu bebal lagi   bodoh namanye - Daripada Persatuan-persatuan Pencinta Bola Sepak except FAM!!!!! Dari UM07 AND THE SEKUTU!!" - gambar dan link web berada di dalam

Rumah ikan

Siapa kata ikan xboleh hidup kat darat? Cuba korang tgk gambar2 nih..Selamba je ikan-ikan tu posing kat darat...hehehe! (8 gambar)


Monday, 24 October 2011

Design kalendar yang cool

Antara design2 kalendar yang kreatif.. Ada diantara design tu adalah kalendar lama tapi design dia sangat menarik.. Harap korang paham la cemana nak tgk kalendar tu...Memang tak masuk akal punya kalendar..haha!Enjoy! (17 gambar)


Gelanggang tenis tertinggi di dunia

Gelanggang tenis tertinggi di dunia terletak di hotel yang terkenai di Dubai iaitu hotel Burj Al Arab. Gambar kat bawah ni dah lama, masa Andrey Agassi lawan Roger Federer..Korang tgk la betapa tinggi nya tempat tu.. Relax je dorang main kan?(15 gambar)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)