Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 13 August 2011

Teman wanita yang comel

Mcm ni lah baru kapel sejati.. xkesah pon rupe pasangan dia cemana... Amcam, romantik tak diorang??hahaha! Kalo nak tgk kapel sejati yang lagi 1 plak, korang bleh g kat sini lak yea.. hehehe!!



Sebelum dan Selepas

Kalo korang nak taw ape yang jadi, korang jgn tgk kat lua je..kene tgk skali kat dalam..Baru korang nampak ape yang korang xnampak..hehehe! Papepon, make sure da ready dgn beg plastik yea... hahaha!!


Friday, 12 August 2011

Perempuan menyeksa lelaki?

Kalo korang nak taw btol ke tak, Korg kena tgk sendiri video yg Kecohabes share nih.. Jawapan dia ada kat dlm video tu.. hahahah! Enjoy!



p/s : Jangan nak sentap2 ek..Kecohabes saje gurau2..hehehe!

Juadah yang menyelerakan!

 Kalo teringin nak makan cam gambar kat bawah nih, pandai2 la buat ek sndr..Kalo nak kenyang, cari yang banyak2 sket ek..berketul2 pon xpe..hahahahaha!!!



p/s : Kecohabes mengucapkan Selamat berbuka untuk korang semua..hehehe!

Gabungan gambar pelik! [Part 3]

Antara gambar-gambar pelik yang sempat Kecohabes upload utk tatapan korang...Kalo xbest tu,buat2 la best ekk..hahaha! (7 gambar)

Sapa bleh lawan lengan dia?huhuh!!

Thursday, 11 August 2011

Budak ditipu hidup-hidup

Kesian baby ni..pnye la tinggi harapan dia nak mknn tu..skali kene tipu plak.. siap tarik muka lagi pastu..haha!Bapak dia siap gelak nmpk gigi lg..ish3...Korg kalo ade adik, jgn buat camtu plak.sian dia.Hehe !


Kenapa orang Arab pelik?

Mesti korg pon pelik tgk title tu kan? Xda ape2 pon..saje2 je Kecohabes tulih camtu..hehe!Btw, kalo korg hebat, cube korang cari ape yang pelik kat gambar tu? Eksesais petang2 nih..hehe! Cari ek..jgn xcari..Kalo cekap, sure korg jmpe pnye la..Layann!!


Kehebatan pembedahan plastik

Korg sendiri la yang nilaikan.. Kecohabes xnak ckp pape2..huhu~! Tp kalo tgk btol2, rupe asal lagi cun melecun kan?Korg setuju tak? (4 gambar)

Wednesday, 10 August 2011

Aksesori Ipad

Kecohabes xpenah gune ipad.. tringin nak test..tp xkesampaian..sob3.. Pada sape2 yang dah ade ipad, bleh la bli aksesori ipad ni..mana taw berguna utk korang..hehe! (5 gambar)


Wordless Wednesday V8

Kapel Sejati


Wordless Wednesday V7


p/s : Jgn pikir bukan-bukan di bulan mulia nih..hehe!

Tuesday, 9 August 2011

Safee Sali dilamar kelab Bundesliga, Jerman

Penyerang terhebat negara setakat ni, Safee Sali dikatakan telah mendapat tawaran dari Bundesliga, Jerman.WOW! tahniah Safee! Dia dpt tawaran tu  selepas melihat performance Safee Sali time game Malaysia VS Singapore di Singapore.. Tahniah sekali lg dr Kecohabes utk Safee Sali..! :)

** Update : Dgr2 cita dari kelab Borussia Dortmund...Kecohabes xpasti betul ke tak..





Sumber : Sokernet

Duit syiling baru yang pelik

Agak2 korang, benda ni sengaje or kebetulan? lg 1, ape motif bentuk tu ada dlm syiling baru nih? macam xda kaitan pon dgn Malaysia, kan?Wallahualam..


Aksesori Manchester United

Kepada sape2 peminat Manu yang teringin nak rasa bau deodorant seperti Wayne Rooney dan seluar dalam seperti Alex Ferguson, boleh lah beli barang kat bawah nih.. hehehe! Gurau jek.. Enjoy! (2 gambar)



p/s : Boleh dapatkan di Carefour. Xigt Carefour mana tah..huhu!Korg cari la sndr..Jgn marah ha fans Manu..gurau2 di petang hari..ehehe!

Sumber : Here

Fesyen rambut terkini! (Lelaki sahaja Part 2)

Sebelum ni Kecohabes ade kongsi gambar fesyen rambut terkini. Kalo korg belum tgk lagi, korg bleh usha kat link sini . Kali ni Kecohabes nak kongsi lagi fesyen rambut terkini.. Tp sama mcm dulu, khas untuk lelaki jek.. So kalo korg ni bukan laki, jgnla nk tacing2 plak ek..kekekeke! Yg lelaki tu, mehla tiru, bleh buat rambut raya nti..hahahah! Enjoy! (14 gambar)

Monday, 8 August 2011

Tips bina badan

Sape2 yg rase kaki gym tu kan, bleh la tiru skills nih.. pasti bdn korg ketol2..xcaya, korg cube ar tgk video nih.. kah kah kah! Enjoy! 

Teknik tukar warna kereta

Kalo korang xda bajet nk tukar cat kereta, pe kata korg tiru cara kat bawah ni, saving sket duit korang tu kan?Kretip tak?hahahaha!



Apa yang tak kena?

Korg rase, agak2 nye ape yang xkena dgn laki nih ek? Kalo nak taw jawapan dia, kene la tgk... hehe! Jangan muntah plak taw...

Sunday, 7 August 2011

KDA 1 Yang Bernilai RM112,200


Pemandu Bas Ada Rekod Kesalahan Akan Ditukar

ALOR SETAR – Nombor pendaftaran kenderaan ‘KDA’ mencatat jumlah tender tertinggi dalam sejarah Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Kedah iaitu RM762,601 sejak dibuka kepada orang ramai pada 12 Jun lepas.
Pengarah JPJ Kedah, Ahmad Musadad Sulaiman, berkata pihaknya menerima 851 tender untuk nombor tersebut.
“Bagi nombor emas, KDA 1, ia ditender sebanyak RM112,200 dan nilai itu adalah yang tertinggi pernah diterima JPJ Kedah,” katanya kepada pemberita di sini, memetik Bernama.
Beliau berkata bagi nombor pendaftaran dalam kategori nombor menarik, tender tertinggi yang diterima ialah RM18,480 bagi nombor KDA 11 manakala dalam kategori nombor popular KDA 212 sebanyak RM11,100.
KDA bererti Kedah Darul Aman dan menjadi rebutan penduduk negeri ini kerana telah memberikan sambutan luar biasa dan dijangka habis dalam masa dua minggu lagi, katanya.
Beliau berkata dalam tempoh lima hari selepas nombor KDA dibuka Isnin lepas, sebanyak 4,300 kenderaan telah didaftarkan berbanding purata 200 kenderaan sehari bagi nombor pendaftaran sebelum ini.
Ahmad Musadad berkata pendaftaran bagi KDB telah dibuka 3 Ogos sehingga 17 Ogos ini.
Sumber : mynewshub

p/s : ape pndpt korg?berbaloi ke bli no plat harga mhl2 camtu? b4 ni KCT 1, mcm2 la ragam..bek kasi duit Kecohabes yg  sederhana nih..huhu~

Puteri yang cantik

Sape2 yang masih single, solo tu, boleh la apply ek..kot2 dapat ke jadi pasangan korang.. mesti korg xckup tdo pnye ari2..dpt puteri yang cun sesangat!! hahaha!


p/s : Amacam, cantik x? dia buat posing2 manja gituuu..awwww~!

Cara Terjunan yang mengancam!

Ada kat sini yg kaki terjun x? pe kate korg tiru skill dia nih! mmg skill abes ar! konpem kalo korg buat, org pandang..hahaha! Lawak sungguh mamat nih..dia nervous kot..muke blur2 je mase naek balik..huhu! Enjoy!

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)