Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Saturday, 17 December 2011

BMW Fasha hilang




KUALA LUMPUR - Pelakon terkenal, Fasha Sandha mengalami kerugian kira-kira RM300,000 apabila kereta jenis BMW 325i miliknya lesap, dipercayai dicuri di kawasan letak kereta Jalan Wangsa Delima berhampiran pusat beli-belah Wangsa Walk, di Wangsa Maju di sini semalam.

Friday, 16 December 2011

Aksi-aksi yang memalukan dalam bola sepak

Aksi-aksi tersebut jarang kita dapat lihat.. Mungkin ia berlaku secara tidak spontan dan photographer yang hebat ini lah yang berjaya mengambil gambar-gambar tersebut.. Kalau ada yang seksi mekci tu, maaflah yea.. hehe~! (11 gambar)

Wednesday, 14 December 2011

KFC Malaysia di maki hamun

Maaflah sebab tajuk itu agak kasar.. Rasanya ramai yang mengetahui berkenaan promosi KFC yang terbaharu iaitu Double Zinger Burger Combo, macam gambar kat bawah nih. Tetapi lepas beberapa jam sahaja dilancarkan, Promosi itu telah ditutup kerana telah mencapai stok yang dihadkan.Ramai pelanggan tidak berpuas hati dan korang boleh lihat pelbagai ragam,kutuk dan macam-macam lagi di laman facebook KFC Malaysia.

Kanta Pelekap yang pelik

Penggunaan kanta pelekap (contact lenses) semakin meluas pada masa kini. Tetapi kebiasaannya mereka yang menggunakannya adalah suka-suka untuk  mata kelihatan cantik kerana terdapat pelbagai warna. Tetapi gambar dibawah ni adalah contact lenses yang jarang-jarang sekali kita dapat tengok. Kalau ada di Malaysia ni, korang nak tak pakai?Hehehe (15 gambar)

Tuesday, 13 December 2011

10 trak aiskrim yang unik

Jika di Malaysia, kebiasaannya hanya menggunakan motor EX5 dan loceng pon pon pon..hehe! Tetapi tidak di luar negara, mereka menggunakan trak yang dihias cantik supaya dapat menarik orang ramai untuk membeli aiskrim tersebut. Korang tengoklah gambar di bawah ni.. Ada 10 trak aiskrim yang unik.. (10 gambar)


Pole Dance Ice Cream Truck

Monday, 12 December 2011

12 Khemah yang cool

Kepada yang kaki camping, bolehlah cuba dapatkan diantara khemah-khemah di bawah.. Sangat cool dan menarik.. Tapi Kecohabes rasa, harganya pasti menarik juga.. Canggih ye khemah-khemah sekarang ni.. (12 gambar)

Orange Solar Tent Concept

Tempat mendaki yang cool

Sesiapa yang minat mendaki macam  gambar kat bawah ni? Kecohabes tak pernah cuba lagi.. Rasa seronok lak tengok diorg buat ni.. Kalau berkesempatan, boleh la cuba kat One Utama..selalu lalu je tengok org..hehe! Kat bawah ni antara tempat2 mendaki yang cool..Jom tengok.. (10 gambar)


Alice in Wonderland Climbing Wall (Japan)

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)