Entri yang Kecohabes (Busuk.org)

Wednesday, 14 December 2011

KFC Malaysia di maki hamun

Maaflah sebab tajuk itu agak kasar.. Rasanya ramai yang mengetahui berkenaan promosi KFC yang terbaharu iaitu Double Zinger Burger Combo, macam gambar kat bawah nih. Tetapi lepas beberapa jam sahaja dilancarkan, Promosi itu telah ditutup kerana telah mencapai stok yang dihadkan.Ramai pelanggan tidak berpuas hati dan korang boleh lihat pelbagai ragam,kutuk dan macam-macam lagi di laman facebook KFC Malaysia.

Kat bawah ni ada sedikit komen yang agak lucu,marah,geli hati..Kepada sape2 yang nak tengok lebih lagi, korang boleh klik kat sini.  Pihak KFC tidak menyangka yang sambutannya begitu hangat. Rasanya, pihak KFC perlu membuat pengumuman mengatakan yang promosi ini telah tamat,bukan sekadar memberitahu di facebook sahaja..



Sumber : Sozcyili

p/s : yg dihitamkan tu ade word yg xelok kita tgk..hehe! Kecohabes pon terlepas..baru je nak print...


Comments
3 Comments

3 komen yg Kecohabes:

azu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azu g gak smlm.staff KFC kata salah print, tu tuk HQ je sbnrnya.tension btul!sapelah promotion adviser kfc tu ye..ingat senang ke nk print voucher kaler ni?ade sorang mamat blkg azu, dia tnya ade ke promo ni..bila ckp xde, dia blah cmtu dgn muke kecewa btul..sian kan.bab mkn2 ni mmg org sgt sensitif.kfc, jgn main2 sama customer tau..;(

SoutulMujahid said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

failed!!! benci betol

Alieza Dayasari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lorh ....
macam2 rupanya yer....
issyhh...

Kecohabes Labels

Pelik (127) Lawak (122) Cool (65) Informasi (60) Unik (57) Bangang (43) Fail (39) Video (38) Worldless Wednesday (18) Serius (16) artis (15) Bola (13) Kereta (11) Awek (10) Sengal (10) China (6) Kreatif (6) Cat (5) Extreme (5) Horror (5) Kucing (5) Malaysia (5) Raya (5) Teknologi (5) Transport (5) rumah (5) Binatang (4) Comel (4) Gabungan (4) Harimau Malaya (4) Iklan (4) Santai (4) perempuan (4) Baby (3) Exam (3) Fesyen (3) Gajet (3) Gamer (3) Japan (3) PC (3) Puasa (3) Ramadhan (3) Sebelum dan selepas (3) Singapore (3) Taik (3) aksesori (3) Bahaya (2) Boy (2) Bra (2) Bulu (2) Buncit (2) Chrome (2) Couple (2) Firefox (2) Game (2) Girl (2) Google Chrome (2) Handphone (2) Internet Explorer (2) Jambatan (2) Keretapi (2) Kosmo (2) Manchester United (2) Mercedes (2) Spongebob (2) Superb (2) Toilet (2) Wedding (2) tv3 (2) 2014 (1) 27 (1) 3D (1) Agama (1) Alien vs Predator (1) Anjing (1) Apple (1) Arab (1) Arsenal (1) Atlet (1) Babi (1) Berbuka (1) Berus (1) Bibir (1) Billionaire (1) Boobs (1) Brazil (1) Budak (1) Bus stand (1) CC (1) Ciplak (1) Cosplay (1) Cover (1) Cun (1) Daim (1) Deodorant (1) Diving (1) Duit (1) Eiffel Tower (1) Fat (1) Filem (1) Foto (1) Friend (1) Gangster (1) Geli (1) Gila (1) Gol (1) Google (1) Gym (1) Hack (1) Hair (1) Halal (1) Hotel (1) Illusion (1) Implant (1) India (1) Indonesia (1) Israel (1) JPJ (1) Jersi (1) Juvana (1) KFC (1) KL (1) Kangkang (1) Kawan (1) Kek (1) Kembar (1) Kesian (1) Kosmetik (1) Liverpool (1) Lukisan (1) MU (1) Manu (1) Mata (1) Memo (1) Menara (1) Mickey (1) Muntah (1) Mynewshub (1) Nakal (1) Optical (1) Pencil (1) Perak (1) Pervert (1) Peti surat (1) Photography (1) Piala Dunia (1) Pink (1) Plat (1) Poster (1) Princess (1) Puteri (1) Rambut (1) Romantic (1) Ronaldo (1) Russia (1) Safee Sali (1) Sharpener (1) SimplySiti (1) Siti Nurhaliza (1) Smart (1) Sokernet (1) Spender (1) Stacy (1) Style (1) Suka-suka (1) Surgery (1) Swimming (1) Syiling (1) TV (1) Teapot (1) Terjun (1) Thumb drive (1) Tindik (1) Tip (1) Typography (1) Urinal (1) Website (1) Weight (1) Weird (1) World Cup (1) Ziana Zain (1) bajet (1) buah-buahan (1) c (1) cinta (1) free (1) fruit (1) gitar (1) ipad (1) lelaki (1) mcd (1) mcdonald's (1) panda (1) photoshop fail (1) receipt (1) seksi (1) teksi (1) telur (1) tingkat (1)